maanantai 7. huhtikuuta 2008

Maanataimietteitä



Taas on yksi liian nopeasti rientänyt viikonloppu takanapäin. Mukavalta tuntuu voida puuhastella taas pihalla, huomaan että talvella jää kyllä tuo ulkoilu vähemmälle. Leikattiin puita ja pensaita, ja saatiin jopa kuusiaitaa siistittyä. Se rupeaakin näyttämään pikkuhiljaa jotakuinkin siedettävältä, leikkaaminen kun oli jäänyt pitkäksi aikaa retuperälle Huvilan hiljaisina vuosina. Varastoon kannettiin kaikki talviset tavarat, ja esiin penkkiä ja pöytää. Nuotiota rannassa poltellessamme savustettiin lohta, miehestä onkin kouliintunut aika taitava siinä hommassa.Hyvältä maistui muusin kera,nam!







Auringon paistaessa lämpöisesti jäätkin hävisivät silmissä, ja niin saatiin venekin omaan rantaan illalla. Arvatkaa onko kellariin kerääntynyt MUUTAMA palautuspullo kun ollaan viimeksi syksyllä viety niitä kauppaan...


Kannoin sisään tuolin jonka maalaamista olen jo suunnitellut monena viikonloppuna, (on nyt kirkkaanpunainen!). Joskohan se tällä viikolla saisi vähän uutta maalia pintaan. Tarvitsen sitä rekvisiitaksi Rosafina-liikkeeseeni.


Täällä töissä minä nyt tuskailen maksupäätteen päivityksen kanssa ja kaiken kukkuraksi unohdin vaihtaa sim-kortin puhelimeen aamulla. Että oikein maanataiaamu...



Kuulumisiin Anne



Nämä kuvat ovat otettu meidän keltaisesta pikkumökistä, siellä asuu lomillaan tätini Norjasta (80v!), jonka käsialaa myös sisustus on.





7 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Wau, nuo wanhat mustavalkoiset valokuvat ovat tunnelmallisia: huomasin toissapäivänä kamerassa asetuksen black/white, että ei kun kuvaamaan!

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Kiitokset vierailusta Eija! En tiennyt että sana blogistani on kiirinyt jo Espanjaan asti... Nautittehan auringonpaisteesta meidänkin puolesta. Teillä taitaa olla kiireistä aikaa häävalmisteluitten suhteen. Me ollaan ajatuksissamme mukana! Terveisiä kaikille! Anne

Jaana kirjoitti...

Kiitos Anne vierailustasi blogissani!♥

Sinulla on ihania vanhoja esineitä! Ja tuo paneelilaudoitus vie aina sydämeni! Huokaus.

jaana kirjoitti...

Täältä löytyi ihana blogi!
Tulen innolla toistekin!!!

Mikko kirjoitti...

¡Holá!

Sana kiirii myös tänne Kouvolan suuntaan, jossa sairaspäivää allekirjoittanut viettää. Silloin on aikaa tehdä kaikkea ja tulimmepa ensitutustumaan blogiin! Kiitos siitä, että siellä ollaan ajatusten voimalla mukana juhlahumussa ja terveisiä kaikille!

*Katinkainen* kirjoitti...

Heippanen unelmaiseen huvilaan!!!
Miten paljon maailmaan mahtuukaan kauniita esineitä ja asioita!!!
Minun silmäni jämähtivät tuohon erihienoon vaakaan ja herttaisen peseytymissettiin!!!
Tuollaiset ottaisin heti miten,jos saisin!!!
Kyllä minä ihastelen myös tuota paneliseinää!!!Se on niin kodikkaan tunnelmallinen!!!<3<3<3
Hyviä vointeja teille sinne!!!

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Kiitos kun kävit sivuillani Jonna! Kyllä menneiltä ajoilta peräisin olevissa esineissä on jotain niin kaunista!
Kiitos vierailustasi Jaana! Kurkistin sinunkin blogiin, ihanat sivut, upeita kesäkuvia, niitä kyllä totisesti tarvitsee tällaisena sateisen harmaana päivänä.
Onnittelut Marialle ja Mikolle ensi viikolla koittavat suuren juhlapäivän johdosta.
Hyviä vointeja myös teille Essun taskuun! Meiltä löytyy paneelia tosiaan vähän joka paikasta, ja lisää tulee... Minusta mikään ei ole kauniimpaa kun valkoiset paneeliseinät!