tiistai 1. huhtikuuta 2008

Aprillia!

Leikkimielellä, mutta tohkeissani kirjoitan nyt ensimmäistä kertaa. Blogiasia on kypsynyt mielessäni pikkuhiljaa. Ensin hurmaannuin ihanista ruotsinkielisistä sisustusblogeista , pikkuhiljaa olen oivaltanut että löytyyhän meiltä kotimaisiakin! Mukavaa olisi myös näin blogimaailman kautta tutustua muihin samanhenkisiin.


Minä kun olen "hurahtanut" tanskalaistyyliseen maalaishenkiseen sisustukseen, vanhoihin - ja vähän uudempiinkin kauniisiin esineisiin, kaikenmoiseen puuhasteluun...! Olipa kyseessä sitten vanhojen huonekalujen kunnostaminen, kirppareilla kiertäminen, kranssejen ja kukka-asetelmien sommitteleminen ja mitä milloinkin mieleen juolahtaa.


Orastava kevät saa mielikuvitukseni valloilleen, keksin jos jonkinlaisia sisustusprojekteja, harmi vaan ettei aika tahdo riittää kun pienemmän osan toteuttamiseen. Ehkäpä saan lisää puhtia voidessani esitellä aikaansaannoksiani teille, rakkaat lukijani (toivottavasti joku joskus eksyy minunkin sivuilleni...!)


Seuraavaksi pitää varmasti opetella miten saan liitettyä valokuvia blogiin, tulee muuten vähän turhan yksitoikkoisen näköistä.


Kuulumisiin Anne


2 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Ihana kuva! Ja siulla onkin kaikkea niin ihanaa siellä puodissakin. Miekin olen täällä hurahtanut kreikkalaisiin/roomalaisiin pienehköihin vastustamattomiin pronssipatsaisiin. Nuo kreikkalaiset jumalat/mytologiat ovat aina olleet lähellä sydäntä... Ostin jo yhden, Fortunan. Blogi-intoa, oli kiva< lukea kuulumisia, tulen varmasti uudestaan: tosi selkeä ja nätti ulkoasukin täällä.

Unknown kirjoitti...

hianon blogin olet kirjottanu >:(