perjantai 4. huhtikuuta 2008

Auringonpaistetta ja pölyhiukkasia

Sateista ja harmaata... mutta onpa meitä menneinä päivinä hemmoteltu keväisen aurinkoisilla päivillä. Kevät on upeaa aikaa, mutta tulipa taas huomattua miten armoton kirkas auringonvalo on. Koti, jonka KUVITTELIN olevan noin suuripiirtein ok, onkin yhtääkkiä täynnä laikukkaita ikkunaruutuja, rasvasten tahmatassujen jälkiä peileissä ja pölyä... jaa,joka paikassa. Ja niin minä olen iltaisin juokennellut huoneesta toiseen yrittäen saada paikkoja vähän inhimillisempään kuntoon. Tuntuuko tutulta? Ikkunanpesua en ole tosissani vielä suunnitellutkaan, se on meillä vähän turhan työläs homma. Laskeskelin että pestäviä ikkunoita löytyy Huvilasta 24, ja kun suurin osa on kaksinkertaisia neljällä tai kahdeksalla ruudulla, niin urakka ei ole valmis ihan kädenkäänteessä...




Meillä kotona odotellaan kovasti jäiden lähtöä omasta rannasta. Kotimme ei nyt sentään missään ulkosaaristossa sijaitse, merimatkaa mantereelle on lyhyimillään vähän reippaamman kivenheiton verran. Mutta siltaa ei ole, niin että veneellä pitää liikkua. Talveksi saarelaiset kasaavat ponttoonilaitureista kävelysillan saareen. Tämä onkin ollut siitä erikoinen talvi ettei kunnollisia kantavia jäitä tullut laisinkaan. Kun parhaina (?) talvina meillä on ollut autoille jäätie omaan rantaan kolmisen kuukautta, niin tänä talvena ei jäille olla uskaltauduttu kävelemäänkään. "Luistinrata" sentään saatiin ihan rannan tuntumaan.


Kuulumisiin Anne

1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Aurinko on ihanaa ja rentouttavaa. Kellii vasn siinä tunteessa kuin lämpimässä lumpeessa. Täällä myös on koko talvi mietitty ikkunanpesua, jos ne ajatuksilla siitä kirkastuu. Tiedä miten ne edes avataan, kun ei niissä ole kahvoja ollenkaan. Onnea jatkuvaan projektiin!