torstai 29. toukokuuta 2008

Kesälomia odotellessa

Kesäloman lähestyessä on ilmassa havaittavissa sekä iloa että haikeutta. Eilen illalla käärittiin paketteja iltapäiväkerhon tädeille. Äidille meinasi kyllä ainakin tulla kyynel silmäkulmaan korttejen runoja rustatessa. Neitimme on saanut olla samojen ihanien tätejen hoivassa siitä lähtien kun aloitti päiväkotinsa 3-vuotiaana. Hyvä että hoitopaikka on samassa pihapiirissä koulun kanssa, niin he törmäilevät toisiinsa vielä jatkossakin.

Keskimmäisen vaateongelmaankin löytyi sitten ratkaisu. Löydettiin vähän rennompi pellavainen pikkutakki, joka yhdistettynä mustiin farkkuihin ja valkoiseen kauluspaitaan, on ihan sopivassa määrin rento ja kuitenkin tyylikäs. Niille löytyy varmasti käyttöä jatkossakin.

Jännityksellä odotan lauantaita kun poikien The Generals-yhtye esiintyy kevätjuhlissa. En ole koskaan aikaisemmin kuullut näitten kaverusten soittavan yhdessä, yksi esiintyminen on jo takanapäin. Kovasti ovat harjoitelleet, poikani sekä laulaa että soittaa sähkökitaraa. Musiikki on sellasia vähän vanhempia klassikkobiisejä joista minäkin kovasti tykkään. Minusta on hieno ele koululta pyytää heitä esiintymään ja he ovat saaneet harjoitellakin kouluaikana - kun hyvin voisi kuvitella että kevätjuhlaohjelma olisi lähinnä kuorolaulua pianon säestyksellä.
Nenäliina pitää varmasti muistaa piilottaa käsilaukkuun, rehtorin pitäessä puhetta peruskoulunsa lopettaville... Niin yksi ajanjakso nuorten elämässä päättyy - moni tosin jatkaa lukiossa jota käydään samassa koulurakennuksessa ja samojen opettajien toimesta.

Kovasti ovat tytön luokallakin kevätjuhlaohjelmaa harjoitelleet- sääli ettei kahdessa paikassa voi olla yhtä aikaa... Suunniteltiin että kun juhlallisuudet ovat ohitse mennään kokoa perheen voimin kesäloman kunniaksi ulos syömään!

Kesälomien alkaminen tietää minullekin enemmän vapaapäiviä! Kovin vähän kerkeää olla kotona kun olen puurtanut töissä kuutena päivänä viikossa. Jospa pikkuhiljaa rupeaisi löytymään vähän aikaa kaikille keskeneräisille projekteillemmekin. Viime aikoina on täytynyt tyytyä lähinnä unelmointiin - olen katsellut kuvia, selaillut luetteloita... Toisaalta aika on ollut ehkä ihan hyväksikin...vähitellen kokonaisuus rupeaa paremmin hahmottumaan. Kova on into hiomakoneen ja maalipurkkien pariin!

Hieman malttamattomana...Anne


Kuvat olen ottanut tänään Rosafina-liikkeestä yhtä mainossivua varten. Muutama käyttökelpoinenkin taisi joukkoon mahtua...

6 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Heipparallaa ja kiitos viimeisestä... Oli kyllä tosi kivaa. =) Samojen asioiden parissa kamppailevat ystävät täällä: kevätjuhlia ja ahkeria päiväkodin tätejä. T. totesi hyvin, että aika outoa kun nuorimmainen lopettaa tarhan, kun vanhin lapsi (joka on jo 16) on ollut samoilla tädeillä päivähoidossa. Toivottavasti esiintyminen menee hyvin!

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Kiitos itsellesi Eija! Kuulin että olit saanut viestejä vierailta mailta...pidäthän minutkin sitten ajan tasalla!
Aurinkoisen ihanaa viikonloppua sinulle!!

valkeataika kirjoitti...

Hyvältä kuvasi näytävät. Mullekin on hankalaa kuvata lehtimainoksia varten. Näytöllä ne on niin hyvännäköisiä, mutta painettuna värit vain katoavat..Mukavia lomapäiviä sinullekin..-sanna

Krisse kirjoitti...

Heippa!
Täällä yömyöhään blogissasi seikkailen. Aivan ihania astioita sinulla kuvissa. Itse astiafriikkinä ne tulee aina huomatuksi.
Ja muutenkin , blogisi on ihana. Täällä tulee varmaan vierailtua ... T.Krisse Villa Vaarala

Sarppa kirjoitti...

Ihania kuvia... nallet on niin suloisia..

Maria Kiiveri kirjoitti...

Terve!
Vastavierailulla ja upea blogi sulla on:) Ihanan saunan olitte tehneet ja varmaan kovan työn. Meillä tämä kaikki on vasta aika alussa.. Vajaa vuosi on vasta puurettu, mutta loppuahan ei näy.. Ihan uteliaisuuttani kysyn, oletko käynyt jonkin sisustuskoulun vai oletko vaan itseoppinut?
Kesäterkuin Maikki