sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Markkinameininkiä


Viikonloppu kuului niihin laadultaan vauhdikkaisiin. Pyhäpäivät kuluivat joutuisasti Rosafina-puodin myyntitiskin takana Suurmarkkinoilla. Ihan mukavalta tuntui olla taas mukana. Nyt on tavattu ystäviä ja tuttuja, rupateltu muiden yrittäjien kanssa, saatu vaikutteita... niin, ja paiskittu toki lujasti töitäkin siinä sivussa! Todella antoisiksi koen tällaisiin tapahtumiin osallistumisen aina silloin tällöin - aina oppii uutta kun on avoimin mielin mukana! Meillä oli yövieraina yrittäjäpariskunta samalta alalta. Iltamyöhään kului rupatellessa, tuli ruodittua työhön liittyvää ja paljon muutakin.

Illan pimetessä saaren poluilla liikuskeli hurjan näköistä väkeä. Ida oli kutsunut ystävän kylään. Halloween-juhlaa kun oli suunniteltu pitkään ja hartaasti. Syötiinpä meillä hämähäkein ja pääkalloin koristeltua täytekakkuakin...

Kotitouhuille saati sitten sisustamiselle ei viime aikoina ole aikaa riittänyt. Vieläkin makuuhuoneen vaihto-operaation jäljiltä on viimeistelyhommia tekemättä. Naulakkohyllyt sun muut siellä odottavat kiinnittäjäänsä. Toivottavasti joku ilta. Keskeneräisyydessä ei ole kiva asustaa.

Mukaan laitan kuvaa meidän olkkarista. Kalusteet ovat niitä minun viime kesänä maalaamia. Tätä olohuoneen hyllykköä muistan ihailleeni eräällä tuttavapariskunnan luona. Pidin kovasti kaluston kauniista muodoista. Ja sitten eräänä päivänä maitokaupassa asioidessani silmiini osui ilmoitustaululla myydään ilmoitus valokuvan kera. Se kalusto, nyt he aikovat siitä luopua...ihan pakko saada! Niin meille muutti hyllykkö, tv-taso ja vähän myöhemmin vielä lipastokin samaa sarjaa. Ja vielä enemmän pidän niistä nyt kun väri on vaihtunut antiikkipetsatusta männystä valkoiseksi. Myös nupit uusin enemmän omaa makuani vastaaviksi.

Kiitokset kaikista piipahduksista teille blogiystäväiseni! Suuret kiitokset myös kaikista kommenteista, pienet merkit muistoksi käynnistänne saavat minut iloiseksi! Hyvää, ihanaa, mitä parhainta alkavaa viikkoa kaikille!

-Anne-

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hei Anne:) Ekaa kertaa kommentoin blogissasi, mutta melkein päivittäin sen kurkkaan, kivat sivut sinulla:) Voi harmi, tänä vuonna en lähtenyt markkinoille Ruonalaan, mutta jos olisin tiennyt että olet siellä myymässä, varmasti olisin lähtenyt.Minulla kanssa tarkoitus maalata sellainen mäntyinen pinja lipasto valkoiseksi...ei kai tarvitse kuin hioa...ja sitten maali...

mimosamamma kirjoitti...

Heissan Anne!
Mitenkähän minulta aina unohtuvat nuo markkinat? Kuulin niistä taas kun ne olivat jo ohi...no onneksi sinua ainakin näkee liikkeesäsi tarvittaessa:))
Kaunista on olohuoneessanne, kuinkas muutenkaan, sinä työskentelet kaiken kauniin keskellä ja osaat tehdä kodistasikin ihanan ja viihtyisän paikan:)
Mukavaa viikkoa Annelle!

Vaapukkamehu kirjoitti...

Ihanan olet kaapista tehnyt! minä viimeksi muuttaessamme aimo pläjäyksen anttiikkipetsattuja mäntykalusteita heivasin pihalle... Mikähän minua vaivasi??? No nyt voi sitten ostaa uusia vielä ruotoisempia ja tuunata niitä;) Ihana blogi sinulla. Usein käyn, olen vaan huono kommentoimaan...

jaana kirjoitti...

Jopas onkin kaunis kaappi!!!

Minttu kirjoitti...

Moi!
Todella hurmaava!
Hyvää päivän jatkoa!
Terveisin Minttu

Lina kirjoitti...

Hej Anne! Har du en egen butik eller hjälpte du en vän där på marknaden? Jag besöker gärna alla slags söta inredningsbutiker, många sådana finns faktiskt även på nätet.
Hälsningar, Päivi

PiaMaria kirjoitti...

Voi kun minäkin pääsisin joillekkin kunnon markkinoille!? Täällä suurkaupungissa kaiken maailman markkinat ovat vain hölynpölyä ja turistikrääsää täynnä....
ei kiva....

Pia

Krisse kirjoitti...

Terveiset Vaaralasta. Hyvää viikonloppua sinulle. Sinulla on kaunis koti niinkuin uskoinkin.
-Krisse-

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Kiitos teille kaikille!
Mari; kiitokset kommentista, kiva tietää vähän siitä ketkä blogiini kurkistaa! Ihmeitä tosiaan voi saada valkoisella maalilla aikaiseksi.
Mimosamamma; Seuraavalla kerralla taidankin ilmoitella missä päin myyntitouhuissa liikuskelen! Muutama tempaus on luvassa ennen joulua. Kiitokset kehuista, ihanan kodikasta on teidän luonanne, kovasti pidän!
Vaapukkamehu; useammasta huonekalusta minäkin olen eroon hankkiutunut, joita perästä päin sitten harmitellut olen... Tuo mieli kun voi olla niin muuttuvainen. Mutta totta tosiaan, sitten on ainakin syy metsästellä uusia aarteita...

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Jaana ja Minttu; kiitos, kiitos ja oikein hyvää viikonloppua!
Päivi; Jo, jag har en egen liten gåvo- och inredningsbutik. Att besöka någon tillställning nu och då är riktigt trevlig omväxling...
PiaMaria; uskomattoman hienoja juttuja voi käsityöläismarkkinoilta sun muilta löytää...nyt olin tosin niin tiiviisti oman pöytöni takana etten paljon kerennyt metsästämään houkutuksia!
Krisse; kiitoksia sinulle kauniista sanoista! Oikein hyvää viikonloppua teille sinne Vaaralaan! =)