torstai 6. marraskuuta 2008

Kouluasiaa...


Touhua ja tohinaa on kuulunut viikkoomme. Useampi lähetys uusia ihanuuksia on Rosafina liikkeeseen saapunut - viimeinen lavallinen odottaa purkajaansa takaovella. Sitä ennen ajattelin muutaman rivin tänne iloksenne naputella.
Eräänä iltana istuin odottamassa vuoroani tyttäremme vanhempainvarttiin. Aikaa tappaakseni kaivoin uudehkon puhelimeni esille testatakseni sen kameraa. Ylellisyyttä - tähän menessä olenkin perinyt perheessä ne puhelimet joita muut eivät enää ole kelpuuttaneet... minä kun en ole tuollaisissa asiossa niin tarkka. Innostuin räpsimään kuvia koulun sisältä - meidän lapsilla on ollut onni käydä viihtyisää koulua. Ihan liikaa näkee kouluja jotka ulkonäöltään muistuttavat lähinnä joitakin laitoksia. Tämä kyseinen on tunnelmaltaan ihanan kodikas. Uskon että lastemme ja nuortemme hyvinvointi olisi paremmalla tolalla, kun useampi saisi käydä koulutiensä kodikkaassa ympäristössä ja pienissä opetusryhmissä. Ulkokuvat saavat odottaa toiseen kertaan - pimeällä ne tuskin olisivat onnistuneet. Kameran säädöistä en ymmärtänyt tuon taivaallista - sen vuoksi ovat niin suttuisia. Ehkä seuraavalla kerralla sitten parempia. Toivottavasti kuitenkin vähän edes saatte selvää.


Näiden kuvien myötä haluan toivottaa kaikille oikein, oikein hyviä viikonloppuja!

-Anne-

6 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

No kylläpäs onkin kaunista ja kodikasta:) Mitä nuo pienet leikkimökit pitävät sisällään, ovat nimittäin aivan hurmaavia?
Voi kunpa kaikki koulut olisivat tällaisia!
Ja Rosafinen suuntaan on ihan pakko taas joku päivä auton nokka suunnata:)
Mukavaa perjantai-iltaa sinulle!

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Tervehdys Mimosamammalle! Mökit ovat varastoja,joissa säilytetään koulukirjoja ja muita
opetusmateriaaleja.

Mukavaa ja levollista lauantaipäivää, toivottelee Anne

mimosamamma kirjoitti...

Mainiot varastot! Enpä olisi ikinä uskonut voivani jostain koulusta sanoa: kodikasta, mutta sellainenkin ihmeellisyys on nyt nähty, eli viihtyisä opinahjo!

Marja Kristiina kirjoitti...

Ihanan viihtyisän näköinen opinahjo!!! Kaukana omasta betonibunkkeristani :-/

Rauhaisaa isänpäivää ja lämmin kiitos huippukivasta kommentista!

Krisse kirjoitti...

Onpas erilaisen näköinen koulun käytävä...Se näyttää todella mukavalta..
Maanantaiterkuin Krisse

Lina kirjoitti...

Jag fullkomligt älskar alla gamla charmiga byskolor! Är denna också en sådan? Här i närheten finns det många små skolor som tyvärr har det ganska svårt just nu.