sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Eteistunnelmaa

Kiitos kaikista vierailuista blogiini, ja erityiskiitokset teille jotka minua olette kommentilla ilahduttaneet. Omaa bloggailua on puodin joulukiireistä johtuen ollut pakko rajoittaa. Minun mielessä olette kiireisinä hetkinäkin ja pikaisia pyrähtyksiä toki sivuillenne teen. Omia sivujani pyrin kuitenkin säännöllisesti päivittämään. Aktiivisempaa kommentointia sitten kun elämä tästä taas vähän rauhoittuu.


Useassa blogissa on ollut kuvia siitä millainen näkymä kotoa odottaa ulko-ovesta sisään astuessa. Päätinpä sitten minäkin tarttua kyseiseen teemaan. Tämä on meidän vieras-sisäänkäyntimme. Etualalla on pikkueteinen ja taustalla sitten se varsinainen. Takaalalla häämöttää meitin olohuone. Oman porukan kesken käytämme usein myös kodinhoitohuoneen sisäänkäyntiä. Se on tilana vähemmän kaunis - avonaulakko pursuilee takkeja ja koirien suihkupaikaksi rakennettu tila on kun huomaamatta täyttynyt kengistä. Tämä huone kaipaisi meillä myös kipeimmin remonttimiehen ripeitä otteita. Kunhan aikaa ja energiaa riittää saa vanhat kulahtaneet tapetit väistyä valkeiden helmipaneliseinien tieltä.

Viikonloppuna tuli touhuttua pihalla. Syysmyrskyjen rantaan kasaamat kaislat haravoitin korkealle kasalle. Uskomaton on se rojun määrä jota vuoden mittaan pitää rannasta korjata. Talviteloille pihaa myös järjesteltiin, vietiin sisätiloihin kaikenlaista - pienempää ja suurempaa. Päivän jo hämärtyessä samoilin metsässä keräilemässä sammalta, puolukanvarpuja, naavaisia oksia, havuja. Näistä taiteilin metsämaiseman vanhaan suureen puusaaviin. Siinä on kiva poltella lasipurkeissa kynttilöitä pimeinä talvi-iltoina. Kuvia otan sitten joskus kun on hieman valoisampaa...

Tunnelmallista adventtiajan odotusta kaikille!

Toivottelee Anne

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi, mitä kuuluu?=)
Ööh... Oon Ida!
Hellurei♥

♥:llä Ida"

jaana kirjoitti...

Kaunis ja valoisa on teidänkin eteisenne. Kutsuva ja huoliteltu.

Krisse kirjoitti...

Kateellisena katselen avaraa eteistäsi. Meillä aina kaaos vaikka asutaan kaksin. ;-))

Hyvää alkanutta viikkoa taas toivottaa Krisse

mimosamamma kirjoitti...

Hei Anne!
Kaunis näkymä ja suorastaan HOUKUTTELEE astumaan peremmälle:)
Pidän kovasti paneeleista jotka eivät jää "puolitiehen" vaan yltävät kattoon asti.
On teillä kyllä kaunis koti:)
Oikein mukavaa keskiviikkoa Sinulle!

elina kirjoitti...

Voi, on taas niin kaunista. Täältä kurkistelen remontin keskeltä ja odotan aikaa, jolloin voin otta kuvia meidän eteisestä.

Krisse kirjoitti...

Hyvää uutta viikonloppua toivottaa krisse

PiaMaria kirjoitti...

Oi miten valoisa ja tilavan tuntuinen eteinen!!

...sanoo tämä jonka eteinen on pieni tunkkainen koppi jonka on vallannut tuhannet pelikengät ja teinimiehien jenkkifudiskamat...

Viikonloppuja!

Pia

Hanneloore kirjoitti...

Heippa Anne

Kauniilta näyttää eteisenne ja todella siistiltä. Mutta niinkuin sanoit, minusta on ihan hyvä jos on mahdollisuus kahteen eri eteiseen.
Toinen on aina sitten paraatikunnossa:))
Terkuin Hanneloore