maanantai 20. lokakuuta 2008

Pöydästä ja vähän muustakin...

Perjantaina koitti sitten päivä jolloin sain ilmoituksen että uusi pöytämme on saapunut. Ja oikopäätähän sitä piti tietenkin hakemaan lähteä. Ikinä emme olisi uskoneet että ruokapöytä voi olla niiin painava. Huh, oli siinä nostelemista; ensin peräkärryyn, sitten veneeseen ja loppumatka vielä kottikärryllä. Mutta kovin mieleinen valkea pöytä paketista paljastui! Tämä on ainakin erityisen vankkaa tekoa, toisin kun vanha jatkettava huojuvainen. Uuden pöydän paikkaa mittaillessani en osanut ajatellakaan että tämä uusi olisi vähän korkeampi kun vanha. Kannattaa varmasti ajan kanssa mietiskellä että onko pöytä hyvä sellaisenaan vai pitäisikö muutama sentti jalkoja lyhentää. Valitettavasti tällaisen hämärän kuvan joudun pöydästä laittamaan...



Koko viikon olen niiskuttanut ja kröhinyt. Olo on ollut väsynyt, ja niin sohva ja toinen toistaan turhanpäiväisemmät tv-ohjelmat ovat iltaisin vetäneet puoleensa. Viikonlopun koittaessa oli pakko tehdä parannus. Lauantai-iltana ystävä houkutteli lenkkiseuraksi ja vietimmekin mukavan parituntisen maailmaa ja kuntoamme kohentaen.



Joten sunnuntaina ei auttanut muu kun olla erityisen ahkera. Nyt Huvilassa on taas aika paljon siistimpää - miten paljon paremmalle mielelle sitä tulee jo pelkästään siitä kun koti on järjestyksessä. Myös pyykkikorissa on huomattavasti väljempää. Ja innostuin jopa leipomaan. Tuloksena uunipellillinen rahkataikinaista lihapiirakkaa ja toinen tuorejuustopäällysteistä porkkanakakkua (todella hyvää!). Kovin pieniä annoksia meillä ei kannata ruveta leipomaankaan, sen verran hyvä ruokahalu kasvavilla nuorukaisillamme on. Ja ennen pimeän koittoa kerkesin hetkeksi uloskin. Muutama kukkurakottikärryllinen nuutuneita kasveja matkasi tunkiolle. Lopuksi tiskattiin Idan kaikki kupposet ja leluset hiekkalaatikolta. Varmasti tuntuu kivemmalta julistaa hiekkalaatikkokausi alkaneeksi keväällä puhtailla leluilla. Kovinkaan pieniä lapsosiahan meillä ei enää olekkaan, mutta mukavaa kuitenkin ettei neitimmekään vielä ole niin isoksi heittäytynyt etteikö välillä innostuisi hiekkalaatikollakin kaivelemaan.


Ihku ihania syyspäiviä ja puhtia alkavalle viikolle, toivottelee

Anne



Mikään ei tunnu vanhemmalta kun pari päivää sitten kirjoitettu teksti...laitan kuitenkin tulemaan nyt kun kuvat siihen liitettyä sain!

12 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Wau, onpa hienoa! Pienempää valkoista puupöytää etsin minäkin tuon mustan lasipöydän tilalle, joka on kaikkea muuta paitsi käytännöllinen tai ruokailuun sopiva. =) Terkkuja taas.

mimosamamma kirjoitti...

Hei Anne!
Yritän päästä katsomaan sinua pikapuoliin, minulla ei taaskaan ole ollut autoa käytössä kuin muutama tunti päivässä, mies on tarvinnut sitä niin paljon, bussilla en osaa enää lähteä minnekään, niin sitä on laiskistunut (ja pysäkillekin on pitkä matka).
Kaunis, todella kaunis pöytäryhmä ja tyyliin sopiva ja vielä kehut ikkunasta näkyvästä maisemasta, oih!

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Moikkelis! Kiitos visiitistä teille ystäväiseni!
Subzerock; kovin tyytyväinen olen tähän uutukaiseen, pidetään peukkuja että sinullekin löytyy sopiva. Meillä porukat syyslomalla. Hyvin ansaittu lepohetki arkisen kiireen vastapainoksi. Terkkuja sinnekin!
Mimosamamma; Toivottavasti olet taas kunnossa! Kyllä sitä niin mukavuuden haluiseksi on tullut ettei paljon tule minunkaan mieleen tule bussilla liikkua, vaikka se joskus voisi ihan järkevääkin ollakin...Mutta ei stressiä, täältä minut löytää ihan joka päivä...(paitsi ei nyt ehkä sunnuntaisin)! Rutistuksin Anne =)

PiaMaria kirjoitti...

HIENO pöytä!!!
Kyllä siihen uuteen korkeuteen tottuu aika nopeasti

terv. kokemusta on...

Pia

jaana kirjoitti...

Tosi kaunis pöytä!
Ja kateeksi käy, kun olet ollut noin ahkera!

elina kirjoitti...

Upea tuo uusi pöytäsi.
Nuo pöytien ja tuolien korkeudet tuottavat täälläkin välillä päänvaivaa. Vanhat talonpoikaistuolit ovat liian matalia ja uudet pöydät liian korkeita. Mutta kaikkeen tottuu.

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Heippa kaikille!
Niin minustakin tuntuu että tuohon uuden pöydän korkeuteen tottuu aika pian, me kun ollaan kaikki aika pitkiäkin. Ja tosi tarkkaa pitäisi kyllä saada sahattua, että kaikki jalat tulisivat samanmittaisiksi...ettei me kohta istuttais pelkillä tyynyillä ruokapöydän ympärillä! =)
Niin, pakko joskus vaan on ahertaa, jos takana on liian monta laiskaa päivää...
Mukavaa viikonloppua, toivottelee Anne

Anonyymi kirjoitti...

Hej Anne,
Vad har ni för väder där? Det ska nog komma storm hit på helgen och det blåsar friskt redan nu så vi har inte kunnat åka någonstans. Lite småtrist dag hemma alltså, men det kan förstås bli bättre!
Ha en bra helg!
Päivi

Mimmimamma kirjoitti...

Oi kuinka kaunis pöytä.
Mukavaa viikonloppua!:)

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Hejsan Päivi! Jag tar en tur in till dig och berättar lite mer...
Kiitos, kiitos Mimmimamma! Mukavaa viikonloppua teillekin! =)

mimosamamma kirjoitti...

Annelle toivotan oikein mukavaa viikonloppua, toivottavasti meri pysyy aisoissa eikä nouse kovin korkealla huomenna!
Nautitaan tästä ja huomisesta päivästä sisätiloissa:)

Krisse kirjoitti...

Kauniin pöydän olet saanut kotiisi.
Näyttää hyvältä.

Terveisiä myrskystä ja tuulesta sinne saareen.
-Krisse-