tiistai 1. heinäkuuta 2008

Voitteko kertoa???

Huonekaluprojektini etenee...mutta ehkä vähän turhan hitaasti! Silmilläni mittailen uutta valkeaa pintaa, ihanaa!! Mieleni tekisi kokeilla shabbaamista, siis kuluttamista hiekkapaperilla vanhan näköiseksi, mutta en tiedä uskallanko??? Joku varmastikin osaisi kertoa, että pystynkö shabbaamaan valkoiseksi maalatut mäntykalusteet? Ja tuleeko niistä toivomani näköisiä? Minä kun olen blogeissa nähnyt ihastuttavia huonekaluja jotka ensin on maalattu mustiksi, sitten valkoisiksi ja lopuksi shabbattu? Sellainen olisi minun kohdallani aivan liian aikaavievää. Onnistuuko kun alla on puupinta?? Onko kellään kokemuksia??? Kovin mielelläni haluaisin niitä kuulla... Kuulumisiin Anne

4 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

MOIKKA!:)

Kipaisehan kattomassa mun blogista kuva noista meitin keittiön verholaudoista sieltä tuunattujen osiosta-> musta noi onnistu hyvin, ja alla siis nimenomaan tummunut vanha mänty. On mun mielestä luonnollisemmankin näköinen noin, kuin, että jos olisin maalannu ensin tummalla. Tosin, noille ei ole näytetty hiekkapaperia, vaan annoin maalin kuivahtaa pari minuuttia, ja hinkkasin talouspaperilla... Jos on uusi/vaalea kaluste/pinta kyseessä, niin silloin kannattaa maalata ensin tummemmalla, mullakin se projekti olis edessä uusien mäntyisten sisäovien kanssa, puhhuijjaa... En vaan osaa päättää, että laittaiskos alle harmaa, ruskeeta vaiko mustaa vaiko noita kaikkia, äh.

Vaan, ROHKEASTI KOKEILEMAAN!!! :D

maano kirjoitti...

tulin katsomaan kuka oli piipahtanu blogissani ;) ihanalta näyttää , illalla istahdan koneelle ja tulen uudelleen lukemaan ajan kanssa ..

maiju kirjoitti...

Hei! Kiva, kun vierailit blogissani - tulin heti puolestani kurkistamaan luoksesi. Tuota esittämääsi kysymystä olen minäkin pyöritellyt mielessäni enkä siis toistaiseksi ole hionut kalusteita, joissa vain valkoinen "päällysmaali". Kannattaa varmaan kokeilla ensin johonkin huomaamattomaan kohtaan miten hiominen vaikuttaa. Parhaan lopputuloksen saa todennäköisesti silti maalaamalla kalusteet ensin mustalla - maalausjälki saa olla huonoa, kunhan sitä tulee riittävästi niihin paikkoihin, joista aiot hioa.

Aivan hurmaava muuten tuo teidän talo!

Kamomilla kirjoitti...

kiitos jättämästäsi tassunjäljestä blogissani! sinullahan on kiva blogi, löysin heti tutun jutun, tuo sokeriastia tuossa kuvassa on samanlainen kuin äidilläni on. :)

Shabbaaminen onnistuu kyllä vaaleammallekin huonekalulle mutta jos parhaimman tuloksen haluaa niin pitää kyllä kulkea sitä pidempää tietä... minullakaan ei tahdo hermot riittää siihen, kun haluan useimmiten valmista nyt ja heti! Vaikka kuinka päättäisin rauhallisesti edetä niin alan hosua..

Kamomilla